Mozilla Thunderbird Beta 3

Beküldve ide: Mozilla | 0

A napokban jelent meg a Mozilla levelezőjének legújabb béta verziója.

A Thunderbird 3-asról azt kell tudni, hogy az Iaccessible2 támogatás már bele van építve, vagyis tökéletesen együttműködik az NVDA-val.
Én kb fél éve használom a béta verziót, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Ha van már fenn egy régebbi Tb, akkor automatikusan annak a beállításaival indul el.
Első indításkor ki lehet választani más klienseket is (pl Outlook express), ahonnan szintén lehet importálni a leveleket és beállításokat. Ha valakinek gmailos címe van, annak csak elég az e-mail címet és a jelszót beállítania, a pop3 és smtp fiók beállításait magától elvégzi a program.
Ami egy újdonságnak számít, az a füles megjelenítés. Ez annyit takar, hogy egy új levél nem egy külön ablakban nyílik meg, hanem egy másik fülön. A levélre állva shift tabokkal el lehet jutni magához a levél törzshöz, de szerintem sokkal lassabb. Az egyetlen negatívum az volt, hogy amikor ezt beépítették a böngészőbe, kérdés nélkül így jelentek meg a levelek, így az enter megnyomásakor nem történt semmi… Természetesen ezt is vissza lehet állítani a beállítások -haladó -olvasás és megjelenítés lapfülön.
Összességében én teljesen meg vagyok elégedve a programmal, mindenkinek csak ajánlani tudom.
A magyar verziót innen lehet letölteni!


Cikk megosztása


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük