Megvásárolható a Vocalizer Expressive

Beküldve ide: beszéd szintetizátor, hírek, NVDA | 0

Ahogy pár hete már beharangoztuk, mostantól megvásárolható a Net-Média Alapítványtól az új Vocalizer Expressive beszédszintetizátor. Ez tartalmaz egy új magyar hangot Mariska néven, amit az android felhasználók már ismerhetnek.

Mivel a szintetizátor nem az eddig használt Vocalizer családba tartozik (hanem Vocalizer Expressive néven fut), így mindenkinek fizetnie kell érte valamennyit. A Vocalizer Expressive-be rengeteg új hang került bele, és pár elavultsága vagy minősége miatt eltávolításra került (így járt az eddig használt Eszter hang is).
Aki már megvásárolta a Net-Média Alapítványon keresztül a Vocalizer beszédszintetizátort, annak egy egyszeri 5000 Ft befizetésével lehetősége nyílik az új hangcsalád használatára. Természetesen a már megvásárolt beszédszintetizátor sem jár le, csak azt már a Nuance cég nem fejleszti tovább, így tőlünk se lehet megrendelni a későbbiekben.
A visszaélések elkerülése végett, az új licensz aktiválása interneten keresztül történik, így a megvásárolt hangot három számítógépre lehet feltelepíteni.
Aki eddig nem vásárolt Vocalizer beszédszintetizátort, de ezt most szeretné megtenni, annak a teljes csomag ára 35000 Ft. Ebbe közel hetven hang tartozik, több mint negyven nyelvhez.
A vásárlás itt indítható el.


Cikk megosztása


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük