LESEK 2013 – Semmivé válnak az akadályok

Beküldve ide: Egyéb | 0

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesületének Informatikai Segédeszköz és Akadálymentesítési Bizottsága nagyszabású segédeszköz konferenciát, bemutatót rendez Magyarországon először Látássérült Emberek Segédeszköz Konferenciája (LESEK) címmel.

A konferencia célja, hogy a látássérültek megismerkedhessenek a nekik szóló informatikai vívmányokkal. Számos kiállító ott lesz (pl. az „Informatika a Látássérültekért” Alapítvány, az Alkosoft Bt, A Hangvilág kft, a Mobil Segítőtárs, stb). A résztvevők teljes listája itt olvasható el.
Mi is ott leszünk, így a standunkon bárki kipróbálhatja az NVDA programot, természetesen a Vocalizer hangokkal együtt. Aki ezen a napon adja le (akár személyesen, akár az interneten keresztül) rendelését a beszédszintetizátorra, annak az ár 20%-át elengedjük!
A résztvevők sok érdekes előadást hallgathatnak meg a nap folyamán, az előadók teljes listája megtalálható a konferencia honlapján.
Azok között a látogatók között akik végigjárják minden kiállító standját, és legalább egy előadást meghallgatnak, egy közel negyed millió forint értékű ajándékkosár kerül kisorsolásra, melybe a Net-Média Alapítvány is beletette a saját meglepetését.
A konferencia időpontja: 2013. november 19. kedd délelőtt 10 órától este 18-óráig.
Helyszín:
Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége
Címe:
1146 Budapest Hermina út 47.
Bővebb információkat a rendezvényről a LESEK honlapján, vagy az erre a célra létrehozott facebook oldalon talál.
További információkért keresse bizalommal Csák Attilát az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
E-mail: info@lesek.hu
Telefon: 06(1)273-07-55


Cikk megosztása


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük