Előrendelhető a KobaSpeech 3.0 beszédszintetizátor!

Beküldve ide: beszéd szintetizátor, hírek | 0

Örömmel jelentjük be, hogy sikeres tárgyalásokat folytattunk a KOBA Vision céggel, így mostantól kezdve bárki megvásárolhatja a Vocalizer expressive hangokat, nemcsak az NVDA programhoz! November végéig akciós áron előrendelhető!

Többen kerestek olyan beszédszintetizátort, ami az NVDA-tól függetlenül elérhető, és használható bármilyen külső alkalmazással. A KobaSpeech szoftver a sokak által jól ismert SAPI platformot használja, így a beszédszintetizátor számos képernyőolvasóval, egyéb külső programmal kiválóan együttműködik.
Az alábbiakban néhány fontosabb kérdést tisztázunk:

Milyen hangok érhetőek el a beszédszintetizátorhoz?

Teljesen ugyanazok a hangok, amik a Vocalizer for NVDA programcsomagban használhatóak. Magyar nyelven a Mariska tölthető le.

Mennyibe kerül a szoftver?

A KobaSpeech szoftver árai a következőképpen alakulnak:

 • 1 beszédhang: 30 000 Ft
 • 2 beszédhang: 45000 Ft
 • 3, vagy több beszédhang: 2 beszédhang ára+20 000 Ft/db.

(vállalkozásunk alanyi adómentes, így a terméket nem terheli az ÁFA).

Az egy beszédhangos ár azt jelenti, hogy egyszerre csak egy beszédhang lehet feltelepítve a számítógépen. Ha a magyar nyelvről az angolra szeretnénk váltani, az egy beszédhangos licenc esetén a magyart el kell távolítani számítógépünkről, csak ekkor telepíthető fel és használható az angol beszédhang. Amennyiben mind a kettőt szeretnénk egyszerre használni, a két beszédhangos licencet kell megvásárolni.

Licenc típustól függetlenül, a megvásárolt szoftver egyszerre három számítógépen használható.

Kipróbálható demo verzióban?

Igen, a vásárlás előtt 30 napig mindenféle kötelezettség nélkül kipróbálható a beszédszintetizátor. elérhető beszédhangok listája
Aki csak a magyar hangot szeretné letölteni, az az alábbi linkről is beszerezheti:
[Nem található a letöltés] Miután letöltötte a beszédhangot, telepítse fel számítógépére. Ha ez megtörtént, az NVDA programban a következő beállításokat kell elvégeznie:

 • Állítsa át a beszédszintetizátort a Microsoft Speech API version 5 opció kiválasztásával(ctrl+NVDA+S)
 • Amennyiben az NVDA nem a feltelepített hangon szólal meg, a beszéd beállítások alatt ezt ki kell választani. A ctrl+NVDA+v billentyűparancs megnyomását követően, a hangkarakter listában választhatja ki a feltelepített beszédhangot.

  Régebben megvásároltam a Vocalizer for NVDA programot. Van átjárás a két szoftver között?

  Nincsen. A Vocalizer for NVDA egy különálló termék, a KobaSpeech beszédszintetizátort ettől függetlenül meg kell vásárolni.

  Mi a megrendelés menete?

  Az előrendelését (november 30-ig)az alábbi űrlap segítségével küldheti el. Amennyiben a határidőig leadja (és kifizeti) rendelését, az összegből 1000 Ft (ezer forint) kedvezményt biztosítunk.
  Az űrlap elküldése után felvesszük önnel a kapcsolatot, és kiküldjük a díjbekérőt. Ennek alapján elindíthatja a kifizetést.

  Előrendelés leadása

  KobaSpeech 3.0 1 beszédhangos licenc: Akciósan 29000 Ft


   Cikk megosztása


  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük