Itt egy újabb Blek frájdéj ajánlat!

Beküldve ide: NVDA | 2

Ki gondolta volna, de nálunk is beköszöntött a Fekete péntek! Hatalmas kedvezménnyel, eddig még sose látott akciókkal várjuk felhasználóinkat! Bízunk abban, hogy senki nem fog befeketíteni a GVH előtt, de ha mégis, állunk elébe!

Fekete péntek a képernyőn is!

Ugyan nem kifejezetten pénteki napokra, de készült egy bővítmény, melynek segítségével feketeséget varázsolhatunk a monitorunkra. A funkció a telefonokban már ismert „Képernyőfüggöny” elvén működik, vagyis a képernyőn semmi sem látszik, de a képernyőolvasó működik zavartalanul.
A bővítményből nem érhető el stabil verzió, ám teszteléseink során jól működött, ajánljuk minden kísérletezni vágyó felhasználónak: Képernyő függöny hivatalos oldala

Mi is kisütöttünk valamit!

Eddig még sose látott, hatalmas kedvezménnyel tettük elérhetővé oldalunk legnépszerűbb szoftverét. Ami biztos, hogy a mai napon csak 0 Forint az NVDA legfrissebb stabil verziója!
És ez még nem minden! Kedvezményünk – megelőlegezve a nagy érdeklődést – határozatlan ideig érvényben marad!
Irány a letöltés!


Cikk megosztása


2 Responses

  1. s.geri

    Ugye ez nem kapcsolja ki a képernyőt ugyanúgy, ahogy a Jawsban sem? Csak azért, mert erre nem ártana felhívni a figyelmet. Továbbá ezt olyan eszközökön érdemes ezek szerint használni, ahol nem lehet lekapcsolni a képernyőt, pl. laptopok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük